Aurinkoinen aikainen aamu, eikä mitään tekemistä. Siispä suuntasimme hallille. Eilinen valkkurata tarjoilikin mukavasti haastetta Kepan kanssa. Päästiin testaamaan montaa eri tapaa radan tekemiseen ja löytyihän sieltä lopulta se juuri meille sopiva variaatio. Kepa oli oikein mainio pieni otus. Sen kanssa tekeminen on niin helppoa ja voin keskittyä omaan tekemiseen ja liikkumiseen. Voin luottaa siihen, että Kepa hoitaa oman osansa. :)

Wiljokin pääsi tekemään pätkissä samaa rataa ja sain taas yllättyä positiivisesti! Se osaa sellaisia asioita, joita sen kanssa ei ole erikseen ikinä harjoiteltu! Kerrankin tajusin laittaa tabletin kuvaamaan ja alla onkin koostetta videon muodossa Wiljon pätkistä. Kuultiin ensimmäinen HAU! radalla! Kovin on koominen ääni, jos tuollaista meinaa jatkossa mennessään pitää... :D

https://youtu.be/v-PQZk__g_A

 

Lopuksi vielä parit juoksupuomit. Tänään taas mulle heittäminen meinasi olla ylivoimaisen vaikeaa ja pari ihan mun piikkiin mennyttä huonoa juoksua saatiin aikaan... Mutta noin niinkuin kokonaisuutena ollaan aika kivalla mallilla. :)

https://youtu.be/mvmOHDrlu9M