Mitenkäs muuten sitä ystävänpäivää viettäisi kuin karvakamujen kanssa treenaamalla? :)

Kerttu juoksi kontakteja. Haluan, että se tulee A:lla alemmas, joten palkkasin sitä makupalalla. En vaan tiedä miten tämä tulee pitemmän päälle vaikuttamaan. Pitääkö mun aina olla kykkimässä A:lla noin niinkui nyt palkatessa joudun tekemään... Kaksi ekaa toistoa A:lla on lelulla ja sen jälkeen makupalalla. Hyvä näin jälkeenpäin katsoa videolta, että lopetinpa sitten aika huonoon toistoon. Puomi on ihan oma lukunsa. Yritän nyt vaan saada vapautettua Kertun mahdollisimman nopeasti ilman, että se päättää omin lupineen sieltä lähteä.

http://youtu.be/eoUpDTrAw6g

Wiljo taas teki vähän keppejä ohjureilla kuudella kepillä. Laskin jo ohjurit maahan. Ekan ohjurin jätin vähän irti maasta ja hyvin onnistui. Vähän meinasi olla aivot alkuun narikassa ja kokeili juosta keppien viertä oletetulle palkalle, mutta vähän kun rautalangasta taivutti, niin rupesi homma toimimaan. :D

Sitten juoksutin vähän lankkua ensin makupalalla ja sitten lelulla. Alkaa lelupalkka onnistua aina vaan paremmin, tosin mun pitää opetella heittämään.. taas lenteli pallo vähän minne sattuu... Tästä ei valitettavasti saatu videota. 

Videolla on sen sijaan meidän seuruutreeni. En oikein tiedä meneekö se nyt kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, mutta aika hyvin Wiljo säilyttää paikan. Vähän meinaa irtaantua jalasta välillä. Innokas se on ainakin, joten eiköhän treenillä vielä joku päivä saada seuruu hyväksi.

http://youtu.be/hHv7M26x5eM

 

Hyvää ystävänpäivää kaikille!