Harha-askeleeni oli lyhyt ja olemme taas palanneet juoksukontaktien pariin. Ai minäkö tuuliviiri...

Tänään oli Harrin koulutus ja sain kädestäpitäen neuvoja, joilla lähteä puomia viemään eteenpäin. Olen ollut aivan liian hätäinen (taas vaihteeksi) ja edennyt liian nopeasti. Wiljo teki erinomaista työtä Harrin kanssa ja palautti jopa lelua oikein hienosti! Olen ihan turhaan vaatinut sen, että Wiljo juoksee puomin palan alusta loppuun minun seisoessa alkupäässä. Nyt alkuun rupean tekemään muutaman kerran niin, että heitän makupalan aivan puomin lopusta ja sit pikku hiljaa lähden pakittamaan kohti alkua ja siirryn leluun. Muistuttelen ensin mieleen, että lankku vaan loppuun asti. Hyvä tästä tulee! :D Ensi kuussa onkin sitten "kontaktiklinikka" luvassa. Meillä on hyvin aikaa treenata itsenäisesti ennen sitä.

Kepan A alkaa olla aika jees, tosin neiti on edelleen vähän hakusessa puomin pysähtymisen kanssa. Tekee hienoa juoksupuomia, mutta kun mä haluaisin, että se siihen pysähtyisi... A:lle alkaa juoksurytmi löytyä ja hidastelu vähentynyt huomattavasti. Muuten Kepsa kipitti tänään hienoa pätkää, vaikka ohjaaja oli vähän kuutamolla muutamassa kohdassa... Kepa aloitti tänään dietin. Tajusin vasta tänään hallilla, kuinka se on pyöristynyt huomaamatta... Tähän löytyy syyllinen Wiljosta, joka on ruennut jättämään ruokaa kuppiin tai jättää kokonaan syömättä välillä. Minulla ei ole tapana vahtia vieressä, kun koirat syö, joten en tiedä miten pitkään Kepa on vetänyt Wiljon eväitä napaansa!

Lopuksi Wiljo teki vielä pienen pätkän rataa. Tästä piti olla videota, mutta tabletti on sen mystisesti kadottanut... Huomioita kuitenkin tästä vedosta: Älä kouluta pentua ja käskytä normaalilla äänellä!! Joo mulle on jäänyt semmonen mielikuva päähän, että Wiljo on semmonen pieni pentunen vaan... Mutta sehän täyttää parin viikon päästä vuoden!! Huomenna lupaan parantaa tapani ja kohdella sitä kuin aikuista koiraa. :o) Häiriöstä Wiljo herpaantui jonkun verran ja erityisen paha häiriö oli sen all time favorite Cinna, jota Wiljo karkasikin moikkaamaan, mutta tuli onneksi kutusta takaisin. Huomisesta alkaen päästään onneksi siihen pitkään odotettuun ryhmään treenaamaan ja saadaan häiriötreeni viikkosuunnitelmaan.

Ryhmässä aion treenata pieniä radan pätkiä ja panostaa vireeseen. Lisäksi päätin sittenkin rueta opettamaan keppejä ohjureiden avulla, joten niitäkin tehdään ohjatuissa treeneissä. Juoksupuomia tehdään sitten omalla ajalla. Huomenna edessä ekat ryhmätreenit, saas nähdä miten meillä menee. :)