Kipaistiin tänään ajoissa enen Kepan treenien alkua hallille juoksemaan lankkua ja tekemään keppejä.

 

Lankkutreeni meni aivan superisti! Heittelin makupaloja ja lopulta sain seisoa lankun puolivälissä ja heitellä makupaloja oikealle ja vasemmalle Wiljon juostessa ees taas lankulla. :D Kokeilin myös pari kertaa pallolla, mutta siihen ei vielä koordinaatio riittänyt, kun alkoi lipsua puomilta. Positiivista on se, että makupalojenkin avulla Wiljo juoksee tosi hyvällä askeleella, eikä loiki lopussa ja näköjään lelulla saadaan vielä lisää poweria aikaan, mutta täytyy nyt maltillisesti edetä tässä, ettei oteta takapakkia tai satu haavereita. Yritän perjantaina mennä ajoissa hallille ennen tokoa ja juoksuttaa taas vähän lisää. Wiljo on kyllä mainio, kun se jo itse hakeutuu lankulle ihan innoissaan. :)

 

Keppien osalta laitoin ohjurit kuuteen keppiin. Ensin ohjasin pari kertaa hihnassa ja sitten otettiinkin hihna irti. En uskaltanut laittaa makupalaa valmiiksi keppien päähän, vaan heitin makupalan eteenpäin, kun Wiljo tuli viimeisestä välistä ulos. Kävelin itse keppien rinnalla tällä kertaa. Aivokapasiteetti oli nopeasti käytetty loppuun ja pikku koira alkoi väsyä muutaman toiston jälkeen. Kuusi keppiä onnistui kuitenkin minun kävellessä molemmilta puolilla keppejä, joten edistystä viime kertaan taas. :)

 

Kepa treenasi pientä rataa ja keskityttiin kontakteihin. A:ta vahvistin heittämällä palloa ja puomilla tein nopeita vapautuksia. Kepa tekee välillä tosi siistejä juoksupuomejakin... Mutta kyllä mä silti vielä tahtoisin, että puomilla tapahtuisi pieni edes nanosekunnin mittainen jarrutus kontaktin kohdalla.. A:lla tahtoisin, että Kepa tulisi vähän alemmas, mutta katsotaan nyt, miten rytmi muuttuu, vai muuttuuko ollenkaan. Nyt tulee aika ylärajalta viimeisen askeleen.  Sekin jäi tänään mietityttämään hallilla käydyn keskustelun jälkeen, että miten rytmi pysyy yllä, kun mennään eri kontakteille. Nyt on tehty vain mattopintaisilla esteillä. No ensi viikonloppuna päästään testaamaan eri pinnoilla ja vielä kisatilanteessa.