Kerttu pääsi tänään kirmaamaan oman seuran epiksissä. Ensin kirmattiin 14 esteen "ykkösluokan" rata. Oli kyllä muutama aika mielenkiintoinen kohta ykkösiä ja kakkosiakin ajatellen. Itsekin joutui muutamaa kohtaa miettimään, että saa turvalliset lähestymiset seuraaville esteille. Jostakin syystä en saa tämän radan videota ladattua nettiin. Lyhyesti kuitenkin Kepa juoksi läpi myös puomin ja A:lle yllätys yllätys ei ole vielä löytynyt oikeaa rytmiä. Huomenna mennään treenaamaan kontakteja ja toivottavasti saan tehtyä eron puomin ja A:n suorittamisen välillä.  (Puomille siis pitäisi vielä pysähtyä...)


Toinen rata on sitten videolla... Huomatkaa puomin jälkeinen pelastuksien pelastus..  Ja sitä seuraava putkiralli.. Huomenna onneks treenataan! :D

IFrame-kehys


Wiljo oli mukana turistina. En ensin tajunnut, että se ei ole ollut meluisassa hallissa. Toinen halleista oli varattu koirien häkeille ja lämmittelylle ja siellä olikin melkoisen hektinen tunnelma. Mutta eipä Wiljo ollut moksiskaan. Se pötkötteli häkissä yksin ja Kertun kanssa ja tein sen kanssa vähän tokoa ja lämmittelyesteillä kävin ottamassa yhdellä esteellä hypyn tarjoamis-treeniä. Keskittyminen ensiluokkaista! Huomenna sitten heitellään Wilkille palloa. :)