Kerttu kävi osteopaatilla viime perjantaina ja saa nyt huilata loppu vuoden. Mitään ihmeellistä ei onneksi rangasta löytynyt, lantio ja niska sai osakseen käsittelyä. Wiljolla on nyt lähestymiskielto Kerttuun, koska sillä on ilkeä tapa juosta täysiä päin Kerttua. Nämä törmäilyt eivät ole hyväksi Kepalle, joten olen yrittänyt parhaani mukaan estää niitä jo aiemmin, mutta nyt paljon aktiivisemmin. Koska Kepa on nyt loppu vuoden lomalla, otin Wijon tänään omatoimitreeniryhmään.

Hallin radasta katsoin meille pari pientä pätkää, joita harjoitella.

Ensimmäinen pätkä 1-4, sillä muutoksella, että 4 mentiin suoraan.

Alkuun otin pelkkää ensimmäistä hyppyä. Vein targetin ensimmäisen esteen taa vinoon lähelle kakkos hyppyä ja kokeilin, miten kaukaa sivulta läheltä kakkoshyppyä saan Wiljon lähtemään itsenäisesti ykköselle. Targetin kanssa onnistui kaikki etäisyydet. Kun otin targetin pois, tuli kerran suoraan minun luo, mutta kokonaisuutena haki tosi hyvin itsenäisesti ykkös hyppyä. Tätä harjoitusta täytyy toistaa jatkossakin. Kakkosen jälkeen tein valssin ja lähetin putkeen. Wiljo irtoaa putkiin jo tosi kivasti. Eka kerralla Wiljo oli vähän yllättyneen näköinen, kun huutelin sitä nelos esteen lähellä, enkä ollutkaan lähellä putken suuta tai juoksemassa johonkin suuntaan. Toisella toistolla kirmasi inolla luo. 

IMG_20141217_205515.jpg

Toinen pätkä oli 14-17 sillä muutoksella, että 17 oli hyppy. Ohjasin 17 hypyn sekä pakkovalssina, että päällejuoksuna ja kumpikin onnistui hyvin. Muutama viikko sitten tehty päällejuoksuharjoitus on selkeästi sisäistetty!

IMG_20141217_205812.jpg


Lopuksi vielä naksuttelin Wiljolle rengasta. Muutaman kerran tuli renkaan ohi, mutta kokonaisuudessaan osui hyvin oikeaan reikään. :D


Wiljo täyttää huomenna 10kk, otettiin siitä virallinen poseerauskuva. Mielestäni Wiljo on kehittynyt tosi kivasti ja on sopusuhtainen. Toinen palli Wiljolta puuttuu, joten näyttelyihin meillä ei ole asiaa. Wiljo olisi varmasti pärjännyt niissä ihan hyvin. Pallia tärkeämpää minulle on kuitenkin terve ja elinvoimainen koirapoika, joka jaksaa kiinnostua ja touhuta minun kanssa. Murrosikä puskee kovaa vauhtia päälle, mutta on Wiljo vaan osoittanut olevansa painonsa arvosta kultaa. <3

Niin ja mikä parasta, mallasin sitä tänään mittatikun alle ja kyllä se taitaa mini olla!!

IMG_20141217_195411.jpg